Αρώματα

ΑΡΩΜΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ

Για τον καθένα μας η επιλογή του κατάλληλου αρώματος δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να εξετάσουμε στην επιλογή μας όπως η εποχή, η διάθεση, η περίσταση ή ακόμα και το ζώδιο μας!

Παραλία, επίσημος γάμος ή ραντεβού? το άρωμα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του οράματός μας που συμπληρώνει τα ρούχα και τα κοσμήματά μας. Αυτό είναι το αόρατο αξεσουάρ, το οποίο όμως, μερικές φορές, κάνει ακόμα πιο δυνατή εντύπωση από τα μαργαριτάρια ή τα διαμαντένια σκουλαρίκια!

Γι’ αυτό πρέπει να αξιολογούμε προσεκτικά ποιο άρωμα, πότε και που θα το φορέσουμε! Ένα είναι το άρωμα που μας ταιριάζει στην παραλία και άλλο στην πρώτη μας συνάντηση με τον μελλοντικό μας σύντροφο. Εδώ είναι οι συμβουλές μας για κυρίες και κυρίους που θέλουν να συμβαδίσουν με την ετικέτα αρωμάτων!

Στην δουλεία…

Ξοδεύετε πολύ από τον χρόνο σας στην δουλεία σας και το κατάλληλο επιλεγμένο άρωμα για όλη την ημέρα στο γραφείο δεν είναι μόνο επιθυμητό, αλλά υποχρεωτικό για το άψογο στυλ σας. Για την καθημερινή ζωή, συνιστούμε διακριτικά και φρέσκα αρώματα, πιο συχνά παραδοσιακά παρά καινοτόμα. Κατά προτίμηση, τα λουλουδένια χόρτα και τα λουλουδένια – φρουτένια αρώματα.

Σε μια επαγγελματική συνάντηση…

Η καθημερινή εργασία είναι συνδεδεμένη με την επικοινωνία με πολλούς ανθρώπους σε διαφορετικά επίπεδα στην ιεραρχία των γραφείων, αλλά, όταν έχετε μια επαγγελματική συνάντηση και θέλετε να εντυπωσιάσετε τον άνδρα στην αντίθετη πλευρά, μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα πιο τολμηρό άρωμα που λέει: “Είμαι ανεξάρτητη, και ξέρω πώς να φροντίζω τον εαυτό μου ». Όπως το κόκκινο κραγιόν που τραβάει τα βλέμματα, το άρωμα για μια επαγγελματική συνάντηση είναι τολμηρό, αξέχαστο και αινιγματικό. Κατάλληλο για αυτό το σκοπό είναι τα αρώματα, στα οποία βρίσκονται τριαντάφυλλο, βανίλια, κεχριμπάρι, πατσουλί και γιασεμί.

Σε μια ιδιαίτερη περίσταση…

Είτε πρόκειται για γάμο, επίσημο δείπνο, χορό, κοκτέιλ, όπερα ή θέατρο, η ιδιαίτερη περίσταση απαιτεί ειδικό άρωμα. Τέτοιο, που αποκαλύπτει τη θηλυκότητά σας, ταιριάζει στην επίσημη ενδυμασία σας, είναι ισχυρό και τονίζει την ατομικότητά σας. Για τέτοιες περιπτώσεις, επιλέξτε ένα άρωμα από την οικογένεια ξύλινων με κεχριμπάρι, πατσουλί και μόσχος.

Σε μια ρομαντική συνάντηση…

Σε μια ρομαντική συνάντηση όλα είναι λουλούδια και τριαντάφυλλα. Όπως το μπουκέτο που θα πάρετε από τον συνοδό σας, έτσι και το άρωμα που θα τοποθετήσετε πίσω από τα αυτιά σας, αλλά και εκεί που θέλετε να φιληθείτε, όπως είπε ο Coco Chanel. Κρίνα, άνθη πορτοκαλιού, γιασεμί και, φυσικά τριαντάφυλλα είναι από τις πιο συνηθισμένες νότες αρώματος για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα. Ωστόσο, εάν είστε σε μια πρώτη συνάντηση, να είστε προσεκτικοί με τις νότες της γαρδένιας και της τουμπερόζα, καθώς είναι πολύ επιθετικές και σεξουαλικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *